teresianum teresianum serafica

Proiectul www.pastoratie.ro se desfăşoară sub directa coordonare a Episcopiei Romano-Catolică de Iaşi. Destinatarii materialelor postate pe site sunt credincioşi catolici dar şi de alte confesiuni, de toate categoriile şi vârstele. Cantitatea mare de informaţii postate pe site, precum şi numarul mare de download-uri, presupun o sumă considerabilă ce trebuie plătită pentru găzduire.

Va multumim pentru orice ajutor pe care il veti face. Fondurile vor fi folosite pentru gazduire, pentru serverul dedicat pe care il folosim si achizitia de componente software. O alta destinatie a fondurilor este migrarea tuturor documentelor "in nori" (~cloud) - vom putea astfel sa afisam documente Word, Powerpoint, PDF direct pe site, fara a mai fi nevoie de software separat pe calculatorul d-voastra. Recent am achiziţionat şi un calendar (vezi Calendar resurse), de unde puteţi accesa direct materiale ce ar putea fi utile în pregătirea celebrărilor liturgice.

Doriţi să sprijiniţi situl www.pastoratie.ro?

Donaţiile se pot face prin:

- contul bancar deschis de Episcopia Romano-Catolică Iaşi: RO78 RNCB 0175 0335 9236 0005, BCR Iasi.

- PayPal (destinatar Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ), butonul de mai jos.

Mulţumim tuturor celor care au făcut sau vor face donaţii, precum şi celor care vor oferi material pentru a fi postate pe site.

Amount: 

calendar

Statistici

Resurse : 6562 (in 209 categorii)
Descarcari : 7934409

Utilizatori online

Avem 561 vizitatori online